Jordi Vissers

Student bestuurskunde.
Op de KMA Breda was ik aspirant- officier aircontroller en bij Luchtverkeersleiding NL heb gewerkt als aspirant- verkeersleider. Voor mijn persoonlijke vorming is de KMA belangrijk geweest.

Wat ik met leudal wil?

Als jongere wil ik vooral mijn leeftijd inzetten om andere jongeren aan te spreken. Er zijn genoeg politieke onderwerpen die spelen onder jongeren. Alleen merk je daar in de praktijk veel te weinig van. Er lijkt bij jongeren een barrière te liggen tussen het hebben van een mening en daarvoor ook uitkomen. Ik wil actief laten zien dat dit niet nodig is. Ik ben bezig om met andere politiek geïnteresseerde jongeren hiertoe een initiatief op te zetten.

Hoewel ik mijn gehele leven al met veel plezier in Horn woon en actief lid ben (geweest) van verscheidene verenigingen binnen het dorp, kan en wil ik niets extra's beloven of benoemen voor Horn. Juist die mentaliteit dat de ene kern beter is tenopzichte van de andere zorgt ervoor dat er binnen de gemeente Leudal veel onnodige conflicten zijn die de vooruitgang niet bepaald verder helpen. Wat ik wel kan, en wil beloven is dat de grote groep mensen binnen Leudal die sympathie hebben voor de liberale standpunten van de VVD aan mij een goede vertegenwoordiger hebben. Mocht ik gekozen worden als raadslid zal ik mijn rol naar eer en geweten uitvoeren met een liberale visie voor heel Leudal. Niet alleen voor Neer, Horn of Grathem, maar voor de gehele gemeente. Ik kan dan ook alleen maar hopen dat de kiezer dit ook doet!


Daalakkerstraat 8

6085BP Horn

06-48129865