Raadslid Ad Thomassen

De VVD Leudal is een brede, sterk in de lokale samenleving gewortelde volkspartij die openstaat voor alle burgers die zich aangesproken voelen door de liberale waarden: vrijheid voor het individu, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtwaardigheid en gelijkwaardigheid.

Ons motto is: duidelijkheid en daadkracht. Ik stond erbij en ik keek ernaar ?

Daar houdt de VVD Leudal niet van. Dat er in de gemeente Leudal aangepakt moet worden, lijkt ons duidelijk. Is daadkracht ook uw grote kracht? Wilt u actief meedenken met de VVD Leudal en uw stem laten tellen? Word dan lid. VVD Leudal wil Uw mening kennen. Het gaat om de belangen van de inwoners van Leudal. Voelt u zich betrokken bij wat er in Leudal gebeurt of zou moeten gebeuren, of wat er zeker niet mag gebeuren? Laat het weten. Wij willen breed gefundeerde standpunten in de gemeenteraad laten horen.De VVD Leudal wil die belangen ook in de gemeenteraad verdedigen vanuit een liberale invalshoek. Vrije mensen willen zelf bepalen hoe ze leven en willen daarvoor dan ook de verantwoordelijkheid dragen. De VVD leden en VVD stemmers dragen het liberalisme een goed hart toe. De VVD afdeling Leudal kijkt uit naar enthousiaste mensen die zich betrokken voelen. Wilt u nader kennis maken met VVD Leudal of hebt u een of meer onderwerpen die u onder de aandacht wilt brengen, kom dan gerust naar een afdelingsvergadering of steunfractievergadering, daarvoor hoeft u geen lid te zijn.
U bent van harte welkom. Uiteraard kunt u ook uw mening of reactie mailen. Of klik op de link als u meer weten over lid worden of de VVD standpunten.
Wilt u persoonlijk contact, bel of mail dan naar:

Ad Thomassen (tel. 0475 583000)

rgm.thomassen@planet.nl